Karim Guedouar
General Manager | Restaurant Daniel, New York, USA
For Karim, the art of conversation comprises more than just a friendly chat: “LISTEN MORE THAN YOU SPEAK, AND YOU’LL QUICKLY HAVE A DEFINITION OF AN INDIVIDUAL” Graduation from the Institut Paul Bocuse / Ritz-Carlton in Half Moon Bay GM at restaurant Navio in San Francisco / GM at AD at the Dorchester London and Adour Alain Ducasse at The St. Regis New York / 2012 Daniel Boulud’s “Boulud Sud” GM. In 2014 *** Michelin DANIEL / Service Director Karim Guedouar
Karim Guedouar
General Manager | Restaurant Daniel
60 E 65th Street | New York, NY 10065
kguedouar@danielnyc.com | www.danielnyc.com
Olivier Penent
Enseignant à FERRANDI, Paris
Olivier PENENT est enseignant pour FERRANDI PARIS CAMPUS JOUY EN JOSAS depuis 2006 du CAP au BTS. Diplômé du bac professionnel service et commercialisation et du BTS option B, Olivier se forme dans quelques Grandes Tables françaises / Londres au Dorchester / Ministère de la défense / Hôtel du Crillon / Des salles à manger de direction de grandes entreprises MEDEF – Dior Parfum. Il est Membre de l’Equipe de France de la gastronomie et des maîtres du service. Il a coaché en 2010 le lauréat de la coupe Georges BAPTISTE Européenne et en 2013 deux des meilleurs apprentis de France / openent@ferrandi-paris.fr
Diane Nicole
Restaurant Director Wolfgang Puck Bahrain Bay
CUT by Wolfgang Puck delivers innovation at every level through its unique culinary, service and design combination. The menu offers a modern take on the classic American steak restaurant through global influences and Wolfgang’s philosophy of offering only the finest and freshest ingredients.
Diane Nicole
Restaurant Director
Re Asian Cuisine | Wolfgang Puck
Blue Moon Lounge
Four Seasons Bahrain Bay
Diane.nicole@wolfgangpuck.com