Vincent Marcilhac
Enseignant au Pôle de Gastronomie de l’Université de Cergy-pontoise
Coordinateur scientifique et responsable pédagogique du Parcours « management opérationnel de la restauration » de la licence pro du pôle universitaire de gastronomie de l’Université de Cergy-Pontoise, il enseigne aussi à l’Université Paris-Sorbonne / Docteur de l’université Paris-Sorbonne pour sa thèse sur le luxe alimentaire français / Lauréat en 2013 du prix de thèse AREA en économie agro-alimentaire / Prix Georges Hachette de la Société de Géographie / Prix littéraire Apicius « culture et littérature gastronomique » / Prés-fond. de l’assoc GEOFOOD
Vincent Marcilhac vmarcilhac@gmail.com / Vincent.Marcilhac@u-cergy.fr
Fred Sirieix
General Manager and Director "The Art of Service" Galvin at Windows, London, Angleterre
http://www.theartofservice.co.uk/about-fred-sirieix.html
University Hospitality Seminars have just announced an opportunity to attend a world class service seminar, presented by Fred Sirieix, multi award winning Maître D` and General Manager of Michelin starred restaurant, Galvin at Windows on Wednesday 14 March.
The day will commence with a Masterclass in the “Art of Service” for Hospitality Professionals and includes a Michelin Starred dining experience at Galvin Windows on the 28th Floor of the London Hilton Park Lane.
David McKown, Director of University Hospitality Seminars commented “I have just read Fred`s latest book called “Secret Service”, it was a fascinating read and truly inspiring for anyone working in hospitality”.
David added “At this seminar Fred will share techniques and challenge delegates to assess their strategy for service excellence , it will also be a fantastic opportunity to experience dishes created by Joo Won, Head Chef at Galvin at Windows”.
Olivier Tang
(Dir. Délég. aux Formations) Lycée des métiers de la Photographie Brassai, Paris
Chef de Travaux au lycée des Métiers de l’Hôtellerie Guillaume Tirel et riche d’une double culture franco-chinoise, je suis diplômé d’un BTS Art culinaire, Art du Service et d’une Licence Professionnelle de Restauration Gastronomique obtenue à l’Université de Cergy Pontoise. Passionné par la formation, j’ai rejoint l’Education Nationale en 1997 pour partager avec les jeunes le “savoir-faire” de notre métier de service. olivier.tang@ac-paris.fr ; via twitter <@oltang94> ; via LinkedIn <member@linkedin.com>;
depuis 2017 olivier.tang@ac-paris.fr
Olivier TANG DDFPT (Dir. Délég. aux Formations) Lycée des métiers de la Photographie Brassai 8, rue Quinault 75015 Paris Tel: +33 (0) 1 47 34 94 85