Dimitrios Leivadas
Founder & CEO Delta Lambda Hospitality Ltd
Not any more at: Restaurant Manager at -The Fat Duck *** Chef Heston Blumenthal- for the last 3 years and since ’08 with the Group. Dimitrios does promote the FoH service, help young professionals to evolve and better themselves, increase the loyal clientele and build a strong network with the colleagues of the industry…
(5 days operation / lunch & dinner / 40-45 covers (closed on Sun-Mon) / brigade: 40-45 chefs (Head Chef Jonny Lake), 15 FoH members & 6 sommeliers (Head Sommelier Isa Bal MS) // dimi@thefatduck.co.uk // www.thefatduck.co.uk // Tel: 01628 593 455
Dimitris Leivadas Founder & CEO Delta Lambda Hospitality Ltd
t: +44 (0) 20 8994 4105 m: +44 (0) 787 952 0455 dimitris@dl-h.com Skype: dimitris.dl-h @dimileivadas
Jean-Luc Frusetta
Directeur académique à l'Institut Supérieur Clorivière
Fort de 6 années de formation à l’école hôtelière de Paris et universitaire (Master II) à Toulouse, il cumule les aptitudes de Maître d’hôtel, réceptionniste-concierge, attaché commercial, responsable stewarding et des achats, responsable de centre de profit…Aujourd’hui Directeur académique à Ferrières, il est également depuis 2004 formateur de cadres de l’hôtellerie-restauration japonaise à Tokyo. Co-auteur d’ouvrage, il est aussi membre des jurys M.O.F « Maître des arts de la table et du service » / Ecole de l’Excellence à la Française. Gastronomie, Hôtellerie, Luxe Rue du Château, 77164 Ferrières-en-Brie
Début septembre 2024: Pour ma 30e rentrée je rejoins humblement les équipes d’une belle maison, l’ Institut Supérieur Clorivière, au cœur d’une demeure historique qui porte encore une fois l’énergie d’Eugénie et Napoléon.
Umberto Giraudo
Partenaire Professionnel, Italie & Worldwide
…since beginning 2013. Umberto began to gain work experience on board of the Costa cruise-ships. He then moved to France, where he worked for 7 years in Alain Ducasse’s restaurants in Monte Carlo and Paris. In 1999 he landed in the court of Heinz Beck at La Pergola. Maître of the year for Guida l’Espresso in 2001, Cavaliere dell’Ordine al Merito della Repubblica Italiana in 2005, Best maître in 2008 for the premio Veronelli and, in 2012, awarded with the Grand Prix de l’Art de la Salle
2023 / Umberto serait sur un projet d’envergure de création d’une chaîne hôtelière … à suivre !